Creatieve 5-elementen workshop

Voor wie?
Er zijn cliënten die van mening zijn dat ze vanuit ontspanning het beste kunnen creëren én er zijn cliënten die éérst willen creëren zodat ze iets in handen hebben en daarna pas tot ontspanning kunnen overgaan.

Behoor jij tot de tweede groep dan is deze online creatieve 5-elementen workshop beslist iets voor jou! Je werkt thuis, in je eigen vertrouwde omgeving, aan 5 creatieve opdrachten. Creaties helpen om je hoofd leeg te maken en om beter bij je gevoel te komen.

workshop

De ‘Finishing Touch’
Na afloop van de 5 opdrachten nodig ik je uit voor de ‘Finishing Touch’. Tijdens de creatieve opdrachten werken we met de 5 elementen; vuur, aarde, metaal, water en hout. Met deze elementen werken we ook tijdens een Shiatsu behandeling. Bij elk element hoort een specifieke aanraking. Deze aanrakingen gebruiken we om jouw proces te ondersteunen; welk element heeft aandacht nodig? Dus wat gaan we doen: RELAXEN! Ontspanning is van essentieel belang in de inspiratie en creatie. In ontspanning kunnen de hersenen complexe problemen oplossen.