Aromatherapie

Etherische oliën (ook wel aromatische of essentiële oliën genoemd) worden op natuurlijke wijze veelal uit geurige heilzame planten gewonnen. Zo kan de Chi of levenskracht in de vorm van etherische olie op mens of dier worden overgedragen. Ze activeren het afweersysteem, zijn nuttig voor lichaam en geest en hebben een gunstige invloed op de gezondheid. Het gebruiken en toepassen van etherische oliën heet aromatherapie.

Elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en eigenschappen. Sommige oliën past men toe bij lichamelijke klachten en andere oliën bezitten een grote psychische en emotionele waarde – ze kunnen ontspanning bevorderen of een kamer/praktijk aangenaam begeuren, waardoor onrust en angst vermindert.

Inademing van moleculen uit essentiële oliën stimuleert het limbisch systeem en beïnvloedt vanuit daar onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Etherische oliën op de huid door middel van massage is een fijne manier om aromatherapie toe te passen, omdat het werkt op verschillende niveaus. Door de huid worden de oliën opgenomen in het lichaam en tegelijkertijd worden de oliën ingeademd. Daarnaast is er nog de positieve werking van de massage.

Kies voor een essentiële olie mix om te verdampen in je aroma diffuser. De beste essentiële oliën gecombineerd om een gezellige en prettige sfeer te creëren in elke ruimte.

Wil je een bestelling plaatsen of ben je op zoek naar een specifieke olie/geur? Mail dan naar info@dianadiels.nl of stuur een bericht via het contactformulier op deze site.

 

3799-davos-kuurolie-nieuw2Davos Kuurolie

Davos kuurolie is een natuurlijke luchtverfrisser die niet alleen heerlijk ruikt, maar de lucht ook daadwerkelijk zuivert. Daarnaast geeft de olie letterlijk meer lucht. Een heerlijke olie bij koude. (10 ml)

€ 8.95

 

 

lavinchi_relax_vrijstaand_webLavinchi Relax mix olie

Een natuurlijke rustgever die helpt te ontspannen. Lavinchi Relax olie ondersteunt bij het loslaten van verkrampingen door stress en onrust. Vooral ’s avonds komt Lavinchi Relax olie goed tot haar recht. (10 ml)

€ 12,50

 

 

mix_olie_vrijstaand_web_11Happiness mix olie

Happiness olie brengt een lekkere geur in huis én een vrolijke sfeer. Van de geurcombinatie van de etherische oliën van mandarijn, bergamot, sinaasappel en benzoë word je echt helemaal happy. (10 ml)

€ 12,50

 

 

mix_olie_vrijstaand_web_11Citrus mix olie

De Citrusmix is een natuurlijke mix met de essentiële oliën van citroen, grapefruit, sinaasappel zoet en patchouli. De mix zuivert de ruimte en je zult merken dat je je beter kunt concentreren. (10 ml)

€ 8,95

 

 

mix_olie_vrijstaand_web_11Well Chi mix olie

De Well Chi mix olie werkt perfecte bij muffe en onaangename luchtjes in huis. Deze mix bestaat uit zuiverende geuren die de kwaliteit van de binnenlucht verbeteren: grove den, ho-hout, geranium en de verfrissende akkermunt. (10 ml)

€ 9,95

 

 

mix_olie_vrijstaand_web_11Energize mix olie

De nieuwe Chi mix olie is zeer geschikt om een ruimte te ‘energizen’ of om simpelweg de ‘lucht op te frissen’. Deze compositie bestaat uit etherische oliën van Eucalyptus, Rozemarijn, Tijm, Lavendel, Helicryse en Melisse. (10 ml)

€ 19,95

 

 

mix_olie_vrijstaand_web_11Back to Earth mix olie

De aroma’s van patchouli, ylang ylang en lavendel in de Back to Earth mix olie brengen je weer terug op aarde en naar jouw eigen natuurlijke evenwicht. De lavendelolie geeft je extra ontspanning. (10 ml)

€ 9,95

 

 

mix_olie_vrijstaand_web_11Flowers mix olie

De Flowers mix olie is een mengsel van 8 verschillende essentiële oliën, waaronder de stemmingsverbeterende biologische oliën van bergamot, lavendel en zelfs pure rozenolie! (10 ml)

€ 9,95